Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

85908000 Sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisen oma palautuminen

Tämä kurssi on päättynyt

Aika: la 11.6. klo 10.00–16.00 

Tavoite: Kurssin tarkoituksena on tarjota sekä teoriatietoa palautumisen psykologiasta että konkreettisia harjoitteita palautumista edistävään työskentelyyn. Kurssi lisää osallistujien itsetuntemusta omaan palautumiseen vaikuttavista tekijöistä. 

Sisältö: Tällä tiiviskurssilla tarkastelemme palautumista erityisesti palautumisen psykologian näkökulmasta. Keskiössä ovat ajatukset ja tunteet stressin ja kuormituksen aiheuttajina, kokonaiskuormittuneisuuteen vaikuttavat yksilölliset tekijät (mm. temperamentti ja aikaisemmat kokemukset), jatkuva stressitila ja sen katkaisu, uupumus, vireystilan säätely ja psykologinen irrottautuminen.

Teorian ohella tehdään erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla omaa palautumistaan voi pohtia ja kehittää ja joita voi soveltaa myös omaan asiakastyöhön. Lisäksi kurssilla laaditaan konkreettinen palautumissuunnitelma oman palautumisen tueksi. 

Kohderyhmä: Soveltuu työhyvinvointikurssiksi sekä kaikille sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille, joiden työ on henkisesti tai fyysisesti kuormittavaa ja jotka haluavat kehittää omaa palautumistaan ja kaipaavat siihen lisää työvälineitä.

Kouluttaja: Psykologi (PsM), fysioterapeutti ja aikuiskouluttaja Emmi Arponen. Lue lisää kouluttajasta www.emmiarponen.com

Kesto ja kurssimaksu: 8 oppituntia, 60 €Opettaja: Arponen Emmi, Fysioterapeutti (AMK)

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Päivä ja kello: La: 10.00 - 16.00

Aika: 11.6.2022 - 11.6.2022

Kurssimaksu: 60,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 31.3.2022 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 9.6.2022 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit