Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

95006200 Oman yrityksen perustaminen – suunnitelmista käytännön toteutukseen

Tämä kurssi on päättynyt

Aika: 10.5. ti klo 17.00 - 19.15

Paikka: Tilaisuus pidetään etäyhteydellä. Kutsulinkki etäluennolle lähetetään ennen tilaisuutta sähköpostitse, tarkistathan roskapostilaatikon jos viestiä ei näy.

Sisältö: Paljon asiaa lyhyessä ajassa yrityksen perustamisesta! Illan aiheita ovat eri yhtiömuotojen ominaisuudet ja yhtiömuodon valinta, liiketoimintasuunnitelman periaatteet sekä yrityksen perustamisilmoitus, lupa-asiat ja starttiraha. Tärkeitä seikkoja ovat myös yrittäjäksi aikovan oma osaaminen ja yrittäjyysvalmiudet sekä liikeidea ja asiakaskunta. Webinaarin jälkeen sinulla on perustiedot yrityksen perustamisesta ja valmiudet etsiä lisää tietoa yrityksen käynnistämiseen liittyvistä tärkeistä aiheista.

Kenelle: Kaikille, jotka ovat itse miettineet oman yrityksen perustamista tai jonka lähipiirissä on yrittämisestä kiinnostuneita.

Kouluttaja: KTM Suvi Mandelin

Käytännön ohjeita: Kutsulinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille lähellä koulutuksen ajankohtaa. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänikortti sekä jonkinlainen kaiutin ja mikrofoni (tietokoneen omat riittävät tai voit käyttää esim. puhelimen kuulokemikrofonia).Opettaja: Mandelin Suvi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 100, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.15

Aika: 10.5.2022 - 10.5.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 18.2.2022 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 10.5.2022 12.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit