Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

95008006 Tilannetajua ja taitoja työpaikan ihmissuhteisiin

Tämä kurssi on päättynyt

Aika: 27.4. ke klo 17.00–20.15

Paikka: Tilaisuus pidetään etäyhteydellä

Sisältö: Oletko tullut ajatelleeksi, että jokainen ele ja sana vaikuttaa tavalla tai toisella työyhteisön hyvinvointiin? Tai oletko huomannut, että porukassa tunteilla on taipumus tarttua? Entä mietitkö toisinaan verkkokokouksessa, kuunteliko sinua kukaan?

Tule kehittämään omia tunne- ja vuorovaikutustaitojasi ja samalla edistämään työyhteisön toimivuutta. Webinaarissa kirkastetaan rakentavia tapoja puhua ja kuunnella sekä lisätään ymmärrystä tunteista ja tunnetaidoista. Nämä kaikki ovat opittavissa olevia taitoja. Illan jälkeen käytössäsi on konkreettisia työkaluja, joilla edistät niin itseymmärrystäsi kuin ihmissuhteitasi. Tilaisuus sisältää virkeyttä ylläpitävästi tieto-osioita sekä yksilö- ja pienryhmätyöskentelyä. Webinaarin sisältö perustuu Thomas Gordonin vuorovaikutusmalliin ja tunneälytutkimukseen.

Kenelle: Jokaiselle, joka on työkaveri, esimies tai asiakastyötä tekevä. Jokaiselle, joka on huomannut, että omaa vuorovaikutustaan toisten kanssa voisi vähän petrata. Jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa ammattiosaamistaan.

Kouluttaja: LitT, työnohjaaja (STO ry), tunne- ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja Ulla Klemola, joka on yhdessä Markus Talvion kanssa kirjoittanut kirjan Toimiva vuorovaikutus (PS-kustannus, 2017).

Käytännön ohjeita: Tilaisuus pidetään etäyhteydellä. Kutsulinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille lähellä koulutuksen ajankohtaa. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänikortti sekä jonkinlainen kaiutin ja mikrofoni (tietokoneen omat riittävät tai voit käyttää esim. puhelimen kuulokemikrofonia).

Opettaja: Klemola Ulla

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 80, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 20.15

Aika: 27.4.2022 - 27.4.2022

Ilmoittautuminen alkaa: 18.2.2022 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 27.4.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit