Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

4200201B Adobe Illustrator perusteet, ryhmä B

Tämä kurssi on peruttu

Aika: 15.8.-16.8.2022 ma-ti klo 9.00–15.45 

Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Zoom-alustalla. Etäopetukseen tarvitset kannettavan tietokoneen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet).

Tavoite ja sisältö: Adobe Illustrator -ohjelmalla luodaan erittäin monipuolisesti vektorigrafiikkaa liki mitä tahansa tarkoitusta varten: esitteet, mainokset, logot, lehdet, web-grafiikka, kuviot, kuvakkeet jne. Erityisen hyvin Illustrator sopii piirroskuvien, kuten logojen, kuvioiden, kuvakkeiden ja info-grafiikan luomiseen. Ensimmäisen päivän aikana tutustutaan ohjelman käyttöliittymään, asetuksiin, väriasetuksiin, paneeleihin, työkaluihin, dokumenttien luomiseen ja hallintaan, tasojen peruskäyttöön, pienimuotoiseen piirtämiseen ja vektorigrafiikkaan ihan yleisellä tasolla. Toisen päivän sisältöä ovat tärkeimmät piirtotyökalut ja piirtäminen, värien luominen ja muokkaaminen, tekstin luominen, logojen, piirrosten ja kuvituskuvien luominen tyhjästä, valokuvien muuttaminen vektorimuotoon ja valmiin aineiston vieminen eteenpäin.

Kohderyhmä: Kaikki piirrosgrafiikasta, piirtämisestä, kuvittamisesta ja vektorigrafiikasta kiinnostuneet harrastajat. Ei vaadi aiempaa kokemusta ohjelman käytöstä tai vektorigrafiikasta.

Laitevaatimukset: asenna tietokoneellesi ennakkoon Adobe Illustrator CC:n 7 päivän kokeiluversio, mikäli sinulla ei ole ohjelmaa entuudestaan.

Kesto: 16 

 

Opettaja: Pasi Kainulainen
Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.Opettaja: Kainulainen Pasi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Päivä ja kello: Ma: 09.00 - 15.45 Ti: 09.00 - 15.45

Aika: 15.8.2022 - 16.8.2022

Kurssimaksu: 130,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 31.3.2022 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 10.8.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit