Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

44001025 HTML5 & CSS jatkokurssi

Tämä kurssi on peruttu

Aika: 11.8.-12.8.2022 to–pe klo 9.00–15.45  

Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Zoom -alustalla. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet)

Tavoite ja sisältö: HTML5 ja CSS3 -jatkokurssilla syvennetään peruskurssilla opittuja tietoja ja taitoja sekä rakennetaan nykyaikainen ja responsiivinen verkkosivusto, jota voi vielä jatkokehittää omatoimisesti kurssin jälkeen. Kurssin ensimmäisellä päivällä käydään läpi pääasiassa HTML- ja CSS-koodaustekniikoita ja rakennetaan harjoitussivuston sisältöä, runkoa ja ulkoasua. Toisena päivänä jatketaan harjoitussivuston rakentamista ja yksityiskohtien hiomista. Lisäksi otetaan mukaan jonkin verran JavaScript-perustekniikoita niin, että harjoitussivustosta tulee vuorovaikutteinen. JavaScriptin avulla sivustoon voidaan lisätä esimerkiksi kuvakaruselli, galleria, hienompi navigaatio tai muita vastaavia asioita. Lisäksi puhutaan verkkosivujen koodauksen hyvistä käytännöistä, testaamisesta, optimoinnista sekä sivujen julkaisusta ja viemisestä verkkoon. Sinulla tulisi olla vähintäänkin perusymmärrys HTML- ja CSS-kielistä, mutta JavaScript-kielestä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Kurssilla myös kerrataan HTML- ja CSS-tekniikoita peruskurssin jäljiltä, joten ei haittaa, vaika osa peruskurssin asioista olisi unohtunut.

Laitevaatimukset: Tietokone, sinulla tulee olla koneen admin-käyttöoikeus (käyttäjätunnus ja salasana), sillä asennamme ohjatusti koodieditorin ja mahdollisesti muita koodieditoriin tai selaimeen liittyviä lisäosia.

Kesto: 16 t


Opettaja: Pasi Kainulainen
Pasi Kainulainen on kouluttamiseen ja konsultointiin erikoistunut IT-alan konkari, joka on pelkästään kouluttanut jo yli 20-vuoden ajan. Pasi työskentelee samaan aikaan sekä graafikkona, kuvittajana, video-editoijana, taittajana, animaattorina, tehostenikkarina että koodarina IT-alan tuotannoissa, mutta jakaa samaan aikaan myös ammatissaan hankkimaansa tietotaitoa alan koulutuksissa. Pasi on julkaissut omia IT-kirjoja sekä kehittää omaa velhon käsikirja -sarjaa, jota hyödynnetään kaikissa Pasin itsensä pitämissä koulutuksissa.Opettaja: Kainulainen Pasi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Päivä ja kello: To: 09.00 - 15.45 Pe: 09.00 - 15.45

Aika: 11.8.2022 - 12.8.2022

Kurssimaksu: 130,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 31.3.2022 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 3.8.2022 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit