Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3125207A Työelämän englannin suullisen kielitaidon kurssi verkossa

Aika: 3.8.2022-7.9.2022

Kurssin sisältö: Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin ja teet aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. 

Käsiteltävät aiheet: yrityksen esittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa ja tiskillä, esitelmän / puheen pitäminen, small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa. Kurssilla harjoitellaan viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. 

Kurssin toteutus: Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Firefox), kuulokkeet mikrofonilla sekä perustaidot selaimen käytöstä ja kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Verkkoympäristön käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää ja tätä varten kesäyliopisto välittää opiskelijan sähköpostin opettajalle. Verkkokurssilla ei ole verkkotapaamisia.

Lähtötaso: B1/B2

 Opettaja: Pönkänen Maarit

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Paikasta riippumaton

Aika: 3.8.2022 - 7.9.2022

Kurssimaksu: 95,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 31.3.2022 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 3.8.2022 17.30

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit