Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

61300300 Fysiikan abikurssi

Aika: 7.1.- 11.3.2022 pe klo 16.30–20.00 (ei opetusta talvilomalla 25.2.)

HUOM: 7.1. opetuskerta poikkeuksellisesti osoitteessa: Vilhonvuorenkatu 12, 00500 Helsinki


Sisältö: Kurssilla kerrataan mekaniikan, lämpöopin ja sähköopin keskeiset asiat. Kurssille osallistuvien toiveita pyritään mahdollisuuksien mukaan ottamaan huomioon opetuksessa. Kurssin aikana saat myös vinkkejä ja rutiinia fysiikan tehtävien ratkaisuun. Harjoitustehtävinä ratkotaan yo–tasoisia tehtäviä sekä harjoitellaan myös teoriavastauksen laatimista fysiikan ainereaalissa.

Kirja: Lehto, Maalampi, Havukainen, Leskinen: Yo-kertaus fysiikka -digikirja, Sanoma Pro. Lisäksi kurssilla käytetään materiaaleina mm. vanhoja ylioppilaskoetehtäviä.

SuoritustapaKurssi toteutetaan lähiopetuksena. Kurssi sisältää opettajan pitämien oppituntien lisäksi kotitehtäviä ja itsenäistä työskentelyä 

Kurssin aikana tehtävien tekemistä harjoitellaan ylioppilastutkinnon sähköisen koeympäristön mukaisilla välineillä. Kurssilla käytetään tehtävien tekemisessä TI-Nspire CX CAS -ohjelmaa, joka on käytössä ylioppilastutkinnon koealustalla. Jos olet tottunut käyttämään jotain muuta CAS-tietokoneohjelmistoa, voit käyttää sitä myös tällä kurssilla, mutta yhteisiä esimerkkejä tehdään käyttäen mallina TI:n ohjelmistoa.   

KohderyhmäKurssi on yo–tutkintoon valmistava fysiikan kertauskurssi, mutta se soveltuu myös kertauskurssiksi Aalto–yliopiston teknilliseen korkeakouluun, lääketieteelliseen tiedekuntaan ja matemaattisluonnontieteellisiä aineita opiskelemaan aikoville. Voit siis olla joko ylioppilaskirjoituksiin tähtäävä abiturientti, korkeakoulun pääsykokeisiin valmistautuva opiskelija tai opiskelija, joka haluaa kerrata lukion oppimäärää.  

Hyväksilukeminen: Helsingin seudun kesäyliopiston kurssien kesto ja sisältö vastaavat lukion opetussuunnitelman kertauskursseja ja useissa lukioissa kurssi voidaan hyväksilukea osaksi lukio-opintoja. Pyydäthän päätöksen hyväksilukemisesta etukäteen omasta oppilaitoksestasi. Opettaja: Sallinen Matti

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 40, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Rautatieläisenkatu 5 (Business College Helsinki), Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 16.30 - 20.00

Aika: 7.1.2022 - 11.3.2022

Kurssimaksu: 90,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 27.10.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 22.12.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu