Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

41001080 Adobe After Effects CC

Tämä kurssi on päättynyt

Aika: 23.–24.8. ma–ti klo 9.00–15.45 

Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Zoom-alustalla. Etäopetukseen tarvitset kannettavan tietokoneen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). 

Tavoite ja sisältöAdobe After Effects on erittäin monipuolinen animaatioon, videoon ja tehostetuotantoon keskittyvä sovellus. Opettelemme käyttämään sovellusta, rakentamaan sen avulla vaikuttavia introja, teksti-, kuva- mainos- ja hahmoanimaatioita sekä video- ja animaatiotehosteita. After Effects sopii hyvin Adobe Premiere Pro -videoleikkausohjelman pariksi erityisesti videon jälkikäsittelyä varten, mutta AE-sovelluksella julkaistuja valmiita animaatioita ja videoita voidaan käyttää myös sellaisenaan. Valmiit videot voidaan viedä televisioon tai sosiaaliseen mediaan, kuten YouTubeen ja Facebookiin. AE-projektit voidaan viedä myös suoraan Adobe Premiere Pro -sovellukseen osaksi laajempaa videoesitystä. 

Kohderyhmä: Editoijat ja animoijat, graafiset suunnittelijat sekä video- ja tehostetuotannoista kiinnostuneet harrastajat. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta AE:n käytöstä. 

Laitevaatimukset: asenna tietokoneellesi ennakkoon Adobe After Effects CC:n 7 päivän kokeiluversio, mikäli sinulla ei ole ohjelmaa entuudestaan.  

Kesto: 16 t 


Asiasanat: Adobe Animate CC, animointisovellus, animaatio, video, videotuotanto, some, sosiaalinen media, liikkuva kuva

 Opettaja: Kainulainen Pasi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Aika: 23.8.2021 - 24.8.2021

Kurssimaksu: 125,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 26.3.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 22.8.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit