Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

41001060 Adobe Character Animator CC

Tämä kurssi on peruttu

Aika: 26.–27.8. to–pe klo 9.00–15.45 

Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Zoom-alustalla. Etäopetukseen tarvitset kannettavan tietokoneen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). 

Tavoite ja sisältöAdobe Character Animator CC on sarjakuviin, hahmoanimointiin ja jopa live-lähetyksiin erikoistunut sovellus, jossa voidaan luoda vaikuttavia animaatioita nopeasti ja helposti. Web-kameran avulla voit tallentaa omat kasvojen liikkeet ja yhdistää ne esimerkiksi Adobe Illustrator -sovelluksella piirrettyyn hahmoon. Mikrofonia käyttämällä mukaan saadaan myös suun liikkeet ja huulisynkronointi. Kasvojen animoinnin lisäksi Character Animator osaa esittää myös jalkojen ja käsien heiluttelut. Web-kameran kautta kuvatut animaatiot voidaan esittää reaaliajassa. Voit luoda animaatioita nopeasti ja helposti esimerkiksi verkkosivuille, videoesityksiin ja sosiaaliseen mediaan.  

Kohderyhmä: Erityisesti graafiset suunnittelijat, sisällöntuottajat ja animaatiosta kiinnostuneet harrastajat. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta Adobe Character Animatorin käytöstä. 


Laitevaatimukset: Kannettava tietokone, jossa on webkamera. Mikäli sinulla ei ole ohjelmaa entuudestaan, asenna itsellesi ennakkoon Adobe Character CC:n 7 päivän kokeiluversio.

Kesto: 16 t

 

Asiasanat: Adobe Animate CC, animointisovellus, animaatio, video, videotuotanto, some, sosiaalinen media, liikkuva kuva

 Opettaja: Kainulainen Pasi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Aika: 26.8.2021 - 27.8.2021

Kurssimaksu: 125,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.3.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.8.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit