Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

41001040 Adobe Animate CC

Tämä kurssi on päättynyt

Aika: 9.–10.8. ma–ti klo 9.00–15.45  

Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Zoom-alustalla. Etäopetukseen tarvitset kannettavan tietokoneen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). 

Tavoite ja sisältö: Adobe Animate on monipuolinen animointisovellus, jonka avulla voidaan luoda animaatioita, mainoksia ja vuorovaikutteisia esityksiä ja julkaista ne monipuolisesti joko vanhemmassa Flash-muodossa, uudemmassa HTML5/JavaScript-muodossa, videotiedostona, GIF-animaationa tai jopa WebGL-muotoisena. Käytännössä voit luoda esityksiä ja animaatioita liki mihin tahansa julkaisualustaan. HTML5-julkaisun ansiosta animaatiot toimivat verkkosivuilla sellaisenaan ja näkyvät kaikilla uuden ajan mobiili- ja tablet-laitteilla. Käymme läpi mm. seuraavia asioita: erilaiset tiedostomuodot, käyttöliittymä, alkuvalmistelut, grafiikan tuottaminen, vektoripiirtäminen, animaatioiden luominen, edistyneet animointitekniikat, esitysten hienosäätö ja optimointi, tehosteet, responsiivisuus, julkaiseminen ja vieminen verkkosivulle.  

Kohderyhmä: Erityisesti graafiset suunnittelijat ja animoinnista kiinnostuneet harrastajat. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta Adobe Animaten käytöstä tai animaatioiden rakentamisesta.  

Laitevaatimukset: asenna tietokoneeseesi ennakkoon Adobe Animate CC:n 7 päivän kokeiluversio, mikäli sinulla ei ole ohjelmaa entuudestaan.

Kesto: 16 t 

 

Asiasanat: Adobe Animate CC, animointisovellus, animaatio, video, videotuotanto, some, sosiaalinen media, liikkuva kuva

 Opettaja: Kainulainen Pasi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Aika: 9.8.2021 - 10.8.2021

Kurssimaksu: 125,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 26.3.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 8.8.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit