Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

41001050 Mobiilikuvaus: vaikuttava kuva sosiaalisessa mediassa

Tämä kurssi on peruttu

Aika: : 27.8. pe klo 9.00–15.45  

Tavoite ja sisältö: Mobiilikuvaus-työpajassa opit mobiilikuvauksen tärkeimmät tekniikat ja erityispiirteet. Teemme monipuolisesti käytännön kuvausharjoituksia ja kuvankäsittelyä sekä kehitämme visuaalista ilmaisua. Lisäksi saat paljon vinkkejä, kuinka voit tukea mobiilikuvauksella ja visuaalisella viestinnällä sosiaalisen median strategiaasi ja verkkoviestintääsi. Kuvausharjoitusten teemoja ovat mm. visuaalinen tarinankerronta, tyylit, valo ja kompositio. Harjoituksissa opit kikkoja niin henkilökuvaukseen, tilannekuvaukseen, maisemakuvaukseen kuin makrokuvaukseenkin. Kuvankäsittelyssä tutustumme eri mobiilisovelluksiin ja niiden efekteihin ja filttereihin. Opit perusteet kontrastin ja värin säädöistä, paikallisista kuvasäädöistä, syväterävyydestä, vinjetoinnista, kuvatasoista ja tekstuureista. Käytämme monipuolisesti eri kuvaus- ja kuvankäsittelysovelluksia ja niiden ominaisuuksia. Voit käyttää työpajassa mitä tahansa älypuhelinta (iOS, Android, Windows).

Laitevaatimukset: Ota mukaan oma laitteesi.

Kohderyhmä: Kaikki, jotka haluavat kehittää kuvaus- ja kuvankäsittelytaitojaan ja visuaalista ajatteluaan. Sopii erityisen hyvin markkinointi- ja viestintätehtävissä toimiville, joiden vastuulla on sosiaalinen media tai sisällöntuotanto organisaation verkkosivuille. Kurssista on hyötyä niin aloittelijalle kuin digikuvausta aiemmin harrastaneelle.


Asiasanat: mobiilikuvaus, visuaalinen viestintä, sosiaalinen media, digiviestintä, digikuvaus, valokuvausOpettaja: Olander Ilkka

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Rautatieläisenkatu 5 (Business College Helsinki), Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki

Aika: 27.8.2021 - 27.8.2021

Kurssimaksu: 85,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 18.3.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.8.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit