Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

42001050 Illustrator, PhotoShop ja InDesign CC yhteiskäyttö

Tämä kurssi on peruttu

Aika: 23.-24.8. ma–ti klo 9.00–15.45    

 

Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Microsoft Teams -alustalla. Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet).

Tavoite ja sisältö: Adobe CC -paketti tarjoaa kokonaisuuden, jossa grafiikalle, kuvatuotannolle ja taittamiselle on oma ohjelmansa. Julkaisujen valmistamisessa on tiedettävä, kuinka eri ohjelmissa tehdyt elementit tuodaan taitto-ohjelmaan ja kuinka niitä muokataan painokelpoisiksi. Käymme läpi tekstiä, linjoja, grafiikkaa ja kuvia sisältävän esitejulkaisun koostamisen ja valmistamisen painokelpoiseksi. Opettelemme julkaisun valmistamisen prosessin, tarkastelemme tuotujen elementtien painokelpoisuutta ja tuotamme pdf-aineiston sekä paino- että verkkojulkaisemista varten. Tämä toivekurssi onkin hyödyllinen kaikille, jotka tuottavat printti- tai verkkoaineistoja.  

Kohderyhmä: Jonkin verran InDesign-ohjelmaa käyttäneet tai InDesign perusteet -kurssille osallistuneet, Illustrator ja Photoshop opetetaan tarvittavin osin koulutuksen aikana.   

Laitevaatimukset: mikäli sinulla ei ole ohjelmia entuudestaan, asenna niiden kokeiluversiot ennakkoon. Tarkista, että ne aukeavat koneellasi.

Kesto:16 t 


Asiasanat: Illustrator, PhtoShop, InDesign CC, yhteiskäyttö, graafinen suunnittelu, kuvittaminen, kuvistus, kirjataitto, taitto, esite, ilmoitus, mainos, mainonta, markkinointiOpettaja: Linkola Pirkko

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Aika: 23.8.2021 - 24.8.2021

Kurssimaksu: 125,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 18.3.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.8.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit