Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

42001030 Adobe Illustrator CC perusteet, Ryhmä B

Tämä kurssi on peruttu

Aika:30.–31.8. ma–ti klo 9.00–15.45 
Opetuskerrat järjestetään etäopetuksena Zoomin välityksellä!  
Etäopetukseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet).

Tavoite ja sisältö: Adobe Illustrator -ohjelmalla luodaan erittäin monipuolisesti vektorigrafiikkaa liki mitä tahansa tarkoitusta varten: esitteet, mainokset, logot, lehdet, web-grafiikka, animaatiot jne. Erityisen hyvin Illustrator sopii kuvitusten, logojen ja ns. info-grafiikan luomiseen. Tutustumme yleisesti vektorigrafiikkaan ja harjoittelemme grafiikan luomista ja muokkaamista. Käsiteltäviä aiheita ovat Illustratorin käyttöliittymä, paneelit ja työkalut, asetukset ja värinhallinnan asetukset, dokumenttien luominen ja hallinta, vektorigrafiikan perusteet, ohjelman tärkeimmät työkalut ja niiden käyttö, värien luominen, tekstin luominen, logojen ja kuvituskuvien luominen, bittikarttakuvien vektoroiminen, tasojen taitava hallinta ja valmiin grafiikan vieminen muihin ohjelmistoihin. 

Kohderyhmä: Kaikki Illustrator-ohjelmasta ja vektorigrafiikasta kiinnostuneet: suunnittelijat, graafikot ja harrastajat. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Laitevaatimukset: Mikäli sinulla ei ole Adobe Illustrator CC -ohjelmaa entuudestaan, asenna ennakkoon 7 pv:n kokeiluversio. Tarkista, että ohjelma aukeaa koneellasi.


Kesto: 16t

 

Asiasanat: Adobe Illustrator CC, vektorigrafiikka, kaavio, kuvio, logo, 


 Opettaja: Kainulainen Pasi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Aika: 30.8.2021 - 31.8.2021

Kurssimaksu: 125,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 16.3.2021 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 23.8.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit