Helsingin seudun kesäyliopisto

Kielet Haku
På svenska In English

51051013 Akvarellimaalauksen kiehtova maailma - etäkurssi

Tämä kurssi on päättynyt

Aika: 3.–24.5. ma klo 17.00–19.30

Järjestetään etäopetuksena Teamsin välityksellä.

Etäopetusta varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kameralla ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). Lisäksi tarvitset älypuhelimen kuvataksesi maalauksiasi ja välittääksesi niitä kurssialustalle.

Tavoite ja sisältö: Tällä kurssilla tutustumme akvarellimaalauksen perusteisiin, kokeilemme kuiva- ja märkämaalausta, teemme väriharjoitteita ja kokeilemme muutamia erityistekniikkoja. Keskustelemme myös sommittelun periaatteista. Pääset kokeilemaan akvarellimaalausta sekä tutustumaan akvarellitaiteen mestariteoksiin ja nykytaiteen ilmiöihin. Työskentelemme helppokäyttöisen sähköisen alustan välityksellä ja jokaisella tapaamiskerralla saat innoitteen omaan tekemiseesi jostakin akvarellitaiteen mestariteoksesta. Kurssilla opit akvarellimaalauksen menetelmiä, väriopin perusteita sekä kuvan sommittelua. Pääset myös kokeilemaan akvarellimaalauksen erikoistekniikkoja. Kurssin alussa saat tietoa myös akvarellimaalauksen välineistä ja niiden huollosta.  Kurssin sisältöön kuuluu opettajan antamaa ohjausta yhteisesti kaikille, itsenäistä työskentelyä, sekä ryhmässä töiden katselua. Soveltuu aloitteleville maalareille.

Tarvikkeet: Ensimmäiselle tunnille tarvitset mukaan vesivärit, akvarellimaalauspaperia, HB-lyijykynän, tavallista piirustuspaperia, pyöreäkärkisiä sekä teräväkärkisiä pehmeitä siveltimiä sekä vesikupin. Ensimmäisellä kerralla pärjää yhdelläkin siveltimellä. Käymme heti kurssin alussa läpi erilaiset välineet, jotta niiden hankkiminen olisi helpompaa.

Opettaja: kuvataiteilija Piia Rossi

Kesto ja kurssimaksu: 12 t, 80 €
Opettaja: Rossi Piia

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learning

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.30

Aika: 3.5.2021 - 24.5.2021

Kurssimaksu: 80,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.2.2021 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.5.2021 23.59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit