Aika: 20.2.–31.3. ma, ke, pe klo 17.00–19.25
HUOM: viimeinen kerta pe 31.3. klo 17.00–17.45
Sisältö: Asuminen, ruoka, työ, ammatit, loma, matkustaminen. Asiointia mm. ravintolassa ja hotellissa. Paikallissijat, sanatyyppejä, objekti, verbien astevaihtelua, ainesanojen partitiivi. Tutustuminen puhekieleen.
Opetuskieli: Suomi
Lähtötaso: A1.1
Edeltävät opinnot: Kesäyliopiston Suomea intensiivisesti 1 tai muutoin hankitut vastaavat taidot
Oppikirja: Gehring - Heinzmann, Suomen mestari 1 (Kappaleet: 6 - 9) Huom! kurssilla käytössä kirjan uudistettu painos 2020.
Suoritustapa: Kurssin kesto on 3 oppituntia päivässä, yhteensä 52 tuntia. Viikossa kontaktiopetusta on 9 tuntia, *viimeisellä viikolla 7 tuntia.
The course covers the following topics and grammar: Home, food, work, occupations, holidays and traveling. You will learn how to communicate in everyday situations in restaurants, hotels etc. Cases of locality, word types, the object, consonant gradation and other changes in the stems of verbs, the partitive of uncountable nouns. An introduction to spoken Finnish.
The course is taught in Finnish.
Starting level: A1.1
Previous studies: Intensive Finnish 1 (Summer University) or equivalent skills
Textbook: Gehring - Heinzmann, Suomen mestari 1 (Chapters: 6 - 9)
Opettaja: Haapakoski Tiina, M.Sc.
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 32, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.
Opetuspaikka: Etäopetus / Distance learningPäivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.25 Ke: 17.00 - 19.25 Pe: 17.00 - 19.25
Aika: 20.2.2023 - 31.3.2023
Kurssimaksu: 112,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 10.11.2022 16.00
Ilmoittaudu viimeistään: 24.2.2023 15.00