Aika: 6.2.–1.3. ma–ke klo 16.30–20.15
Sisältö: Asuminen, ruoka, työ, ammatit, loma, matkustaminen. Asiointia mm. ravintolassa ja hotellissa. Paikallissijat, sanatyyppejä, objekti, verbien astevaihtelua, ainesanojen partitiivi. Tutustuminen puhekieleen.
Opetuskieli: Suomi
Lähtötaso: A1.1
Edeltävät opinnot: Kesäyliopiston Suomea intensiivisesti 1 tai muutoin hankitut vastaavat taidot
Oppikirja: Gehring - Heinzmann, Suomen mestari 1 (Kappaleet: 6 - 9) Huom! kurssilla käytössä kirjan uudistettu painos 2020.
Suoritustapa: Kurssin kesto on 4,33 oppituntia päivässä, yhteensä 52 tuntia. Kurssin 52 kontaktiopetustunnin lisäksi itsenäisen työskentelyn (kotitehtävien ja kokeeseen valmistautumisen) määräksi arvioidaan 54,8 tuntia. Viikossa kontaktiopetusta on 13 oppituntia ja itsenäisen työskentelyn määräksi arvioidaan viikossa 13,7 oppituntia.
The course covers the following topics and grammar: Home, food, work, occupations, holidays and traveling. You will learn how to communicate in everyday situations in restaurants, hotels etc. Cases of locality, word types, the object, consonant gradation and other changes in the stems of verbs, the partitive of uncountable nouns. An introduction to spoken Finnish.
The course is taught in Finnish.
Starting level: A1.1
Previous studies: Intensive Finnish 1 (Summer University) or equivalent skills
Textbook: Gehring - Heinzmann, Suomen mestari 1 (Chapters: 6 - 9) ) NB! The course uses the newest edition of the book (2020)
Opettaja: Vilhunen Tarmo, FM
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 32, kurssilla on tilaa.
Opetuspaikka: Isonnevantie 8 (SYK), Isonnevantie 8, 00320 HelsinkiPäivä ja kello: Ma: 16.30 - 20.15 Ti: 16.30 - 20.15 Ke: 16.30 - 20.15
Aika: 6.2.2023 - 1.3.2023
Kurssimaksu: 112,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 24.10.2022 14.00
Ilmoittaudu viimeistään: 7.2.2023 23.59