Helsingin seudun kesäyliopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

95008006 Tilannetajua arjen ihmissuhteisiin – yleisöluento tunne- ja vuorovaikutustaidoista

Vapaa pääsy. Tervetuloa!
Kursen är inställd

Aika: 1.11. ma klo 18.00–19.30

Paikka: Tilaisuus pidetään etäyhteydellä

Sisältö: Tule oppimaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja, joista hyödyt kaikilla elämänalueilla parisuhteesta perhe-elämään ja töistä vapaa-aikaan! Saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla selkiytät vuorovaikutustasi, vähennät ristiriitoja ja vahvistat yhteenkuuluvuutta niin töissä kuin kotona. 

Etäopetuksena toteutettava tilaisuus rakentuu tieto-osioista sekä yksilö- ja pienryhmätyöskentelyistä. Sen sisältö perustuu Thomas Gordonin vuorovaikutusmalliin ja tunneälytutkimukseen.

Kenelle: Jokaiselle, joka haluaa parantaa omaa vuorovaikutustaan toisten kanssa. Jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa ammattiosaamistaan tunneymmärryksen ja vuorovaikutuksen alueilla.

Kouluttaja: LitT, työnohjaaja (valm. 2021), tunne- ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja Ulla Klemola, joka on yhdessä Markus Talvion kanssa kirjoittanut kirjan Toimiva vuorovaikutus (PS-kustannus, 2017).

Käytännön ohjeita: Tilaisuus pidetään etäyhteydellä. Kutsulinkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille lähellä koulutuksen ajankohtaa.
Mukaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista seuraavasta linkistä:  LIITY KOKOUKSEEN TÄSTÄ (aloitus klo 18.00).
 
Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on nettiyhteys ja äänikortti sekä jonkinlainen kaiutin ja mikrofoni (tietokoneen omat riittävät tai voit käyttää esim. puhelimen kuulokemikrofonia).

Liitythän mukaan ajoissa, jotta voi testata laitteistosi ja äänen hyvissä ajoin.


Aiheesta kiinnostuneille tarjolla myös tunne- ja vuorovaikutustaitojen ymmärtämistä syventävä kurssi Taitoja arjen ihmissuhteisiin.Teacher: Klemola Ulla

Number of places: Maximum number of course participants 90, There are available places on the course.

Name of course location: Etäopetus / Distance learning

Date and time: Mo: 18.00 - 19.30

Term: 1.11.2021 - 1.11.2021

Enrollment begins: 1.2.2021 0.00

Enrollment ends: 31.10.2021 23.59

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject