Helsingin seudun kesäyliopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

51051013 Akvarellimaalauksen kiehtova maailma - etäkurssi

Kursen är inställd

Aika: 3.–24.5. ma klo 17.00–19.30

Järjestetään etäopetuksena Teamsin välityksellä.

Etäopetusta varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kameralla ja äänentoistolla sekä kuulokkeet (esim. puhelimen kuulokkeet). Lisäksi tarvitset älypuhelimen kuvataksesi maalauksiasi ja välittääksesi niitä kurssialustalle.

Tavoite ja sisältö: Tällä kurssilla tutustumme akvarellimaalauksen perusteisiin, kokeilemme kuiva- ja märkämaalausta, teemme väriharjoitteita ja kokeilemme muutamia erityistekniikkoja. Keskustelemme myös sommittelun periaatteista. Pääset kokeilemaan akvarellimaalausta sekä tutustumaan akvarellitaiteen mestariteoksiin ja nykytaiteen ilmiöihin. Työskentelemme helppokäyttöisen sähköisen alustan välityksellä ja jokaisella tapaamiskerralla saat innoitteen omaan tekemiseesi jostakin akvarellitaiteen mestariteoksesta. Kurssilla opit akvarellimaalauksen menetelmiä, väriopin perusteita sekä kuvan sommittelua. Pääset myös kokeilemaan akvarellimaalauksen erikoistekniikkoja. Kurssin alussa saat tietoa myös akvarellimaalauksen välineistä ja niiden huollosta.  Kurssin sisältöön kuuluu opettajan antamaa ohjausta yhteisesti kaikille, itsenäistä työskentelyä, sekä ryhmässä töiden katselua. Soveltuu aloitteleville maalareille.

Tarvikkeet: Ensimmäiselle tunnille tarvitset mukaan vesivärit, akvarellimaalauspaperia, HB-lyijykynän, tavallista piirustuspaperia, pyöreäkärkisiä sekä teräväkärkisiä pehmeitä siveltimiä sekä vesikupin. Ensimmäisellä kerralla pärjää yhdelläkin siveltimellä. Käymme heti kurssin alussa läpi erilaiset välineet, jotta niiden hankkiminen olisi helpompaa.

Opettaja: kuvataiteilija Piia Rossi

Kesto ja kurssimaksu: 12 t, 80 €
Teacher: Rossi Piia

Number of places: Maximum number of course participants 20, There are available places on the course.

Name of course location: Etäopetus / Distance learning

Date and time: Mo: 17.00 - 19.30

Term: 3.5.2021 - 24.5.2021

Price: 80,00 €

Enrollment begins: 10.2.2021 0.00

Enrollment ends: 2.5.2021 23.59

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject